:: DIY :: PERSONAL MUGS ::

I haven`t post any diy projects for a while now and it`s time to catch up! I`ve seen so many diy`s about personal mugs and it`s actually weird I needed so long to do it by myself, cuz I really love this idea.
I just need to get my hands on sharpies! (if anyone know what`s the best way to get them please let me know - that goes out to you Slovenian people). Anyway I think a personal mug can make a really nice gift for your friends/surprise for you love ones & all you need is just a little bit of imagination and a steady hand. :) 
You can find this post also on Wannabe Magazine, but it`s in Serbian, so for those who don`t understand it, I did an English version here. ;) 

Enjoy! 
xo, M.

Že nekaj časa nisem naredila nobene "naredi sam" objave in sedaj je čas, da to nadoknadimo! Zadnje čase sem videla toliko idej za osebne šalčke, ki so me popolnoma navdušile in je kar malce čudno, da sem potrebovala toliko časa, preden sem se tudi sama spravila k stvari in naredila nekaj svojega. 
Že dlje časa iščem Sharpije, tako da, če kdo mogoče ve kje jih najdem, bom zelo vesela, če mi to informacijo tudi zaupa! ;) Skratka, šalčka narejena z vašim motivom je lahko krasno darilo za vaše prijatelje ali pa lepo presenečenje za vaše najdražje. Najlepše pa je to, da vse kar potrebujete je malce domišljije in mirna roka! ;) 
V originalu je bila ta objava narejena za Wannabe Magazine, vendar sem morala narediti še angleško verzijo, za vse tiste, ki ne razumejo srbsko, potem sem si pa rekla, da bi bilo edino pravilno, da napišem še v slovenščini. :) 

Pozdravček, 
M.



5 comments

  1. Včasih pa tako tuhtamo... enostavno in uporabno!
    Thanx!Za obe objavi in vse tri verzije jezika:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sabina, men se zdi res super ideja!
      Zadnjic je sel moj dragi v Kranj delat za cel teden in sem mu naredila šalčko za dobro jutro. Veš, kako jo je bil vesel. :)
      Majhna pozornost, ki veliko šteje.

      Lp, M.

      Delete
    2. Takšni trenutki in pozornosti toliko štejejo...
      Prijeten vikend!

      Delete

Professional Blog Designs by pipdig