:: AMBIENT LJUBLJANA ::


On wednesday we went to Ambient Ljubljana - Furniture fair (08. - 13. November), just to check out what`s new & trendy with our home designers. We weren`t disappointed, but also not really impressed. We took some photos, but not so many, because we had two cameras and of course both with empty batteries. (Oh yes I was angry, cuz I always do the same thing --> forget to check the batteries!) 

You can check their website for more informations and gallery for more photos. :) 






purple please
Chair love <3
For the queen. : )
Back to the nature.

3 comments

  1. sva se v podobne stvari zapičle ;) une kantice z barvo so TOP! + super DIY ;) dejansko so ble v unih O, S halah , kjer so se razne višje šole predstavle, najboljše :)

    ReplyDelete
  2. Tudi meni so teli lestenci- kantice z barvo, nad všeč! Tega sploh nisem opazila, pa sem bila, prejšnji četrtek. je pa res da zelo na hitrico, ker sem se tam z nekom dobila, potem mi pa ni več prav veliko časa ostalo. Po enem takem hitrem preletu, tudi jaz nisem dobila vtisa, da so razstavili kaj epohalnega. Ampak tukaj pri tebi pa vidim, da je še vseeno bilo nekaj zanimivih stvari.

    ReplyDelete
  3. Mimi hehe evo sm vidla tvoj post in vidim da sva našle iste fajne stvari :D hehe kantice ga zmagajo, men so ble tok luštne ;)
    In se popolnoma strinjam s tem kaj je blo najboljše, sam jzt sm bla tok jezna, ker sem čist na koncu tja prišla in se mi je že mudilo + da sem imela prazne baterije na fotiču :S (nekak mi vedno to uspe) :)

    Valentina (upam da se nisem zdle zmotla pri imenu), hitro se je dalo kej spregledat, sploh če si na hitro šla čez. Jzt sm na koncu ko sva že odhajala vidla ful super stvari ampak se mi je tolk mudilo, da niti nisem vsega vidla.
    Drugače so mi bile pa ene kuhne ful fletne(potočnik), pa ena pipca za vodo mi je bla top :)

    ReplyDelete

Professional Blog Designs by pipdig