ROADTRIP POLAND, reunion #4

uh pa smo preživeli še en reunion, ki je bil tokrat na Poljskem, v kraju, ki se mu reče Karpacz. Vožnja je bila dolga (12h) , če se ne bi na poljskem zgubile in vozile v krogu bi bila verjetno 10h. Tako da nasvet--> brez zemljevida nikamor! :)
hehe prvo skozi Avstrijo, ki je super, kar se tiče oznak na cesti. Potem na češko, kjer so razmere že slabše, vendar, če se ustaviš da povprašaš za pot, te vsaj razumejo. In nato končno poljska kjer nihče ne govori nič,razen mogoče nemško(pa še to bolj slabo) in kjer je ena tabla na vsake 20km in še ta vodi v napačno smer.
Na cesti ni bilo nikogar razen tovornjakov, ki se vozijo kot norci (super fast), jelenov v katere smo se skoraj zaletele in pa zajčkov, ki veselo poskakujejo ob cesti. Tudi s policaji smo se srečale, vendar je bilo uspešno - zaželel nam je lepe počitnice in s prstom malo pokazal po zemljevidu, kako pridemo do tja kamor si želimo. :)
Če je v Sloveniji poletje, to pomeni da je na Poljskem še vedno zima!! haha večina punc je imela s sabo, že bolj kot ne poletno garderobo. Bilo je mrzlo, sekali smo drva in kurili kamin! Doma pa 29 stopinj.... kje je pravica :)
Ah skratka, Poljska = poceni vodka (ful dobra) 4€ , kosilo 4€ (v super restavraciji), prenočišče (6€/dan v hiši za 20 ljudi), savna + bazen (6€) to mislim, da je bila najdražja stvar in pa sladkor, ki stane okoli 1,5€  :))(ker vse ostalo je pac poceni v primerjavi z slovenijo). hehe se splača :)
Naša ugotovitev je tudi, da od vseh reunionov (Italija, Francija, Slovenija, Poljska, "Lizbona", "Praga", "Berlin"), ki smo jih imeli do sedaj, je bila Slovenija najdražja država.
Žalostno.

Slik nimam , ker nisem imela fotiča (jah vem, slabo) , vendar upam, da dobim kaj konkretnega od drugih in potem updejtam. Slikala sem samo našo hišico in še to s telefonom, tako da kvaliteta ni najboljša.

(to je skupek skoraj vseh top dogodkov - gril zunaj na super vetru, twister, Primoz & kitara, Umberto prepeva Britney in Backstreet boys :D, hide&seek v gozdu, "hiking trip", crkovanje angleskih besed, kjer za vsako napako, dobis kozarec vode v obraz in pa super kosilo na poti domov.)


hehe definitivno je velik vtis tokrat naredila nemška ekipa, ki je prispevala 2 komadiča ki sta se vrtela tko 5x/dan :D
1. Supershirt - 8000 mark
2. Laserkraft 3D - Nein Mann
(ta drugi je ful hud video)

1 comment

  1. naajs:)

    could be great to have some memories from reunions on the blog:)

    well I like idea of Mo, to write the funniest stories from every reunions:)

    Btw. you can use mine pictures to your blog from this reunion:)

    Nelie

    ReplyDelete

Professional Blog Designs by pipdig