:: MULTITASKING ::

Yup I`m slacking again, sorry. It was a sunny week, so I took advantage of it, maybe even too much cuz I was feeling tired all the time and now I`m sick. God, I hate being sick! It`s just boring and I`m always nervous cuz I need to rest and be inside, while there is a beautiful day outside.
btw it`s really hard to write this post while watching a movie (Elektra) on the TV , it`s really a distraction, but I still somehow manage to multitask. (wow) ;)  I actually haven`t seen this movie before (or I did but I forgot, which is the most probably scenario), but I have to admit I kind of like this kind of super power crap :) I wouldn`t mind having some as well ! + I think Jennifer Garner is a fine looking lady! 

Photos below = just some reading material + a cup of coffee & freshly baked bread by moi. 


Have fun --> it`s Friday ! (That`s always good news, even if it`s not one of your best days) 

2 comments

  1. Sva že dva, katera je podrla viroza. Jebeštriga, zgleda da pa je res nekaj v zraku. Saj je tudi moja prijazna stara madam, oni dan rekla moji mami, ko sta na kavici čebljali, da je njena vnukica tudi prišla z bolečinami v sklepih in vročino iz službe. Eto ti na. Pa imamo! Mene redko uničijo virusi, saj je obramba na vrhuncu, ampak se tudi to zgodi na par let. Ravno toliko, da vem da nisem invicible;če napeljeva nadaljevanje na ELEKTRO, katero sem tudi jaz včeraj zasledil, a sem rajši gledal PRVEGA VITEZA in se predajal romantiki in meni legendi filmskega platna SIRa SEAN CONNERYa.
    Tako, gremo na novi čaj, prepustimo se lenarjenju in prebiranju knjige. Tudi to je lahko prijetno, čeprav brez sveže pečenega domačega kruha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. joj jzt sm res nesrečna :( ne maram bit bolna, sploh pa ne čez vikend, ko mam čas za vse fajn zadeve :)
      Tud jzt sm se dolgo držala, zdej me je pa čist zvilo...mal sm pretiravala čez teden in mi je po mojem imunski sistem malo padel..
      hehe glede Tv-ja, sm pa pol vidla prvega viteza ja, sm ga še ujela malo in ja, itak je ful boljši film :)
      ... lep vikend ti želim, pa hitro se pozdravi! ;)

      Delete

Professional Blog Designs by pipdig