WASHI TAPE -makes me happy-

 Hi washi tape. You are finally mine! :) I was so enthusiastic about it (still am)! It`s so lovely (not sure if the word lovely is correct to describe it, but anyway)! Uhhh and now it`s time to finally make some things prettier with this magical colourful tape :) 
And I have to thank Mimi for it, cuz she was the one that helped me, so that I can be a proud owner of this washi`s  : ) 
Check her blog as well, you`ll find some inspiring things there! 



8 comments

  1. jaz sem tudi zelo zelo vesela, da jih končno imaš! :) s pikcami pa siv sta ful lepa <3 happy DIY's + pričakujemo report! :) <3

    ReplyDelete
  2. hihi ja ful je fino :) hvala se enkrat za nabavo + transport :*
    jaaa un siv je men tud tak lepi, pa pikice, pa tud crte so mi zakon. haha itak bi jih lahk mela 30 doma, pa vsi bi bli ful lepi :)
    uu report pa bo, sam more bit vikend, ker mam skoz guzvo ta tedn :S
    nasledn tedn pa kakav!

    ReplyDelete
  3. O super, kolk jih maš. Jaz sem tudi čist nora na tele Washije. Sem se ravno odločala, da jih kupim preko Etsija, pa sem po naključju na njih naletela v Ljubljani!!! Res v Flatu jih imajo, zaenkrat ne veliko ampak menda dobijo hudo pošiljko :). Sam prav poceni pa niso, nekaj čez 3 evre eden, koliko so pa tile tvoji?
    Jaz imam tudi dva, iiiiii

    ReplyDelete
  4. Valentina (upam da sm si prav zapomnla,ker skoz pozabljam imena), ne boš verjela, ti moji so tud iz Flata! :D
    Men je kolegica povedla, da jih imajo, drugace sm pa tud jzt hotla opravit nakup preko Etsija. Poceni res niso, sam sej tud ce jih narocis online so nekje iste cene, vsaj glede na moje izračune :)
    fajn jih uporabi, jzt sm prvega včeraj krstila, pridejo slikice :)

    ReplyDelete
  5. Ja Prav si si zapomnila, sem Valentina in tudi Vanja, kakor ti je ljubše. Ti si pa Maja ane? Mislim da sem vidla na Pinterestu :).
    Aha super, si preračunala, da ni velike razlike v ceni. Me veseli. še posebno zato, ker mi je zadnjič tisti fant, ki je lastnik Flata rekel, da so jih naročili še celo morje. Menda me obvesti po Facebooku, ko jih dobi. Te obvestim?

    ReplyDelete
  6. hm ok, zame boš Valentina. Vanja je moja dobra frendica, Valentine pa nobene ne poznam, tko da boš ti prva :)
    Jzt pa sem Maja ja, pinterest govori resnico :)
    Oh ja, bom vesela, če me obvestiš! Se mi zdi, da tega washija nikoli ni dosti! :D (pa še en je lepši kot drug, se sploh ne znam odločit)

    ReplyDelete
  7. Živjo, po naključju sem prišla na tole stran. Nekaj jih ima tudi spletna trgovina Fridolina. Lp, Majda

    ReplyDelete
    Replies
    1. Majda, hvala za namig. ;)
      Sem malce pregledla stran in je ful luštna trgovinca!

      Lp, Maja

      Delete

Professional Blog Designs by pipdig